RAL PNEU s.r.o.

Wittgensteinova 886/10, Olomouc, 772 00, tel./fax.: + 420 585 437 437, mobil: + 420 608 961 013


RAL PNEU s.r.o.

  AUTOKOSMETIKA
 

NOVINKA - OPRAVA LAKU

PNEUSERVIS, AUTOSERVIS OLOMOUC - SERVIS PRO VAŠE AUTO

Pneuservis, autoservis, auto-pneu služby v Olomouci

Pneuservis, autoservis Olomouc, RAL PNEU Olomouc byla založena jako rodinný pneuservis v Olomouci specializující se na pneuservis, prodej pneu, montáž pneu a poradenství v oblasti osobních, 4x4 a lehkých dodávkových pneumatik. Postupný rozvoj nám umožnil založit autoservis a získat výhradní zastoupení značek Bridgestone, Firestone a Dayton. Díky komplexní rekonstrukci provozovny se nám podařilo zvýšit kapacitu pneuservisu i autoservisu a především díky pořízení špičkového strojního a diagnostického zařízení jsme schopni poskytovat auto-pneuservisní služby na vysoké úrovni.

pneuservis olomoucměření  a seřízení sbíhavosti kollakovna

Pneuservis a autoservis RAL PNEU v Olomouci se snaží svým zákazníkům nabídnout ucelený soubor auto-pneu služeb pod jednou střechou a vyjít tak vstříc každému přání zákazníka. Díky svému technickému vybavení jsme schopni poskytovat auto-pneu služby, které nikdo jiný v regionu nenabízí:

- bezkontaktní montáž a demontáž pneumatik
- optimální usazení pneumatika - ráfek + optimální usazení kol na voze, čímž je zaručen jídní komfort bez vibrací a bočního tahu
- možnost reklamace pneumatik - díky diagnostice pneumatik GSP 9700 jsme schopni odhalit vady pneumatiky na základě měření. Jsme schopni nejenom tyto vydy odhalit, ale i eliminnovat na minimum.
čištění ineriéru extrakční metodou

autoservis olomouc.karosárna olomoucměření a seřízení geometrie olomouc

Naší snahou je zvyšovat odbornost a profesionalitu poskytovaných pneuservisních a autoservisních služeb aniž by bylo nutno zvyšovat ceny zboží a služeb.

 sezonni uskladneni pneumatikruční mytí autlestění a renovace laku

Poskytované služby pneuservisu a autoservisu:

V našem pneuservise se nemusíte objednávat, měření a seřízení geometrie Vašeho vozu na počkání. Možnost posezení u kávy, připojení na Internet.

pneuservis olomouc, autoservis olomouc, měření a seřízení geometrie kol, sbíhavost kol, seřízení geometrie, měření sbíhavosti

 

AUTOKOSMETIKA

LEŠTĚNÍ SVĚTEL

LEŠTĚNÍ SVĚTEL



Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies