RAL PNEU s.r.o.

Wittgensteinova 886/10, Olomouc, 772 00, tel./fax.: + 420 585 437 437, mobil: + 420 608 961 013


RAL PNEU s.r.o.

  AUTOKOSMETIKA
 

NOVINKA - OPRAVA LAKU

PŘEHLED POUŽITÝCH TECHNOLOGIÍ

HTSPC Hi Tensile Super Penetrated Cord

Kord pneumatiky je vyroben z jedné spirály speciální elastické oceli. Technologie posykytuje pneumatice ve srovnání s ocelemi používanými ostatními výrobci větší poddajnost a zlepšuje stabilitu bez ztráty tlumících schopností. Patentováno.

OBF Outside Bead Filler

Nově vyvinutá vnější výplň patního jádra s vylepšenou dvouvrstvou konstrukcí s lepší pružností upravuje ideální tuhost v oblasti patky.

MS - BELT 

Kord pneumatiky je tvořen jediným vinutým pásem vlákna (aramidového nebo ocelového), spirálou, což eliminuje neduhy vznikající při obvyklém spojování více vláken. Konstrukce je lehčí a stabilnější než konvenční řešení, omezuje nežádoucí přehřívání uvnitř pneumatiky a lépe pohlcuje otřesy.

DAC Dual Alignet Compound  

Rozdílné rozmístění molekul jedné směsi na běhounu. Výsledkem je současné zvýšení kvalit pneumatiky při přímé jízdě i v náklonu.

SILICA

Zvýšený podíl siliky na složení směsi zvyšuje přilnavost a ovladatelnost při nízkých teplotách, vlhku a při rozjezdu stroje.

3D-C.D.T.M.

V současnosti nejpokročilejší a nejkomplexnější způsob návrhu dezénu a složení směsi. Díky počítačovým trojrozměrným simulacím lze najít optimální vyvážení vysokých a často protichůdných požadavků kladených na soudobé pneumatiky - gripu, komfortu, stability, odolnosti, trvanlivosti, přilnavosti.

CAP/BASE

Technologie vrstvení dvou různých směsí nad sebou. Základní vrstva poskytuje tuhost a odolnost proti otřesům, vnější vrstva s vyšší přilnavostí je díky obsahu siliky více imunní proti vlivům počasí, má delší životnost a vynikající grip v zatáčkách.

NARROW PLY CONSTRUCTION

Doplňkový pás zpevňuje přední pneumatiku a zlepšuje kontakt s povrchem při zatáčení, zároveň zvyšuje stabilitu při vysokých rychlostech. Patentováno.

DBC

Technologie zdvojených nárazníkových pásů (Dual Belt Construction) zvyšuje přilnavost při zatáčení a ovladatelnost s lepší podélnou stabilitou.

SACT/MX SACT

Dvě rozdílné směsi ve styčné ploše pro kombinaci dobré přilnavosti s dlouhou životností. Technologie MX SACT speciálně upravená pro motokrosové pneu.

 

MX CAP/BASE

Technologie CAP and BASE pro motokrosové pneu. Tvrdší spodní vrstva pryže pro lepší stabilitu. Pružnější horní směs pro dobrou přilnavost.

 

 

 

 

 

AUTOKOSMETIKA

LEŠTĚNÍ SVĚTEL

LEŠTĚNÍ SVĚTEL



Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies