RAL PNEU s.r.o.

Wittgensteinova 886/10, Olomouc, 772 00, tel./fax.: + 420 585 437 437, mobil: + 420 608 961 013


RAL PNEU s.r.o.

  AUTOKOSMETIKA
 

NOVINKA - OPRAVA LAKU

PNEUSERVIS OLOMOUC, SERVIS PNEU OLOMOUC

PNEUSERVIS RAL PNEU Olomouc se snaží vycházet vstříc i těm nejnáročnějším zákazníkům. Díky svému technickému zázemí jsme schopni poskytovat pneuservisní služby na nejvyšší úrovni se zachováním ceny tak, aby byly pneuservisní služby přístupné pro každého.

V našem pneuservise jsme schopni odhalit závady ve stejnosti pneumatiky - uniformita pneumatiky, které jsou příčinou vibrací. Pomocí patentem chráněné technologie ForceMatching porovnává a neutralizuje nejvyšší hodnoty radiálních sil v pneumatice s nejnižšími hodnotami ráfku. Tímto se efekty vibrací způsobené závadami v rovnoměrném běhu kola a kmitáním sil v pneumatice udržují na minimum.

V našem pneuservise v Olomouci nabízíme prodej pneumatik všech značek. Dále nabízíme kompletní sortiment pneuservisních prací pro osobní, lehké užitkové a 4x4 (off-road) vozy včetně opravy defektů, uskladnění pneumatik atd.

pneuservis Olomouc pneuservis Olomouc pneuservis OLOMOUC

V našem pneuservise se nemusíte objednávat.

PNEUSERVIS RAL PNEU NABÍZÍ KOMPLETNÍ PNEUSERVISNÍ SLUŽBY:

Pro zákazníky našeho pneuservisu a autoservisu v Olomouci, kteří čekají na dokončení servisu jejich vozu nabízíme příjemné posezení s kávou.

Samozřejmostí je Váš dohled nad prováděnými pracemi pneuservisu přímo na dílně u Vašeho vozu. Všechny práce prováděném na Vašem voze tak můžete mít pod kontrolou a konzultovat přímo s mechanikem pneuservisu.

Neváhali jsme investovat do nejmodernějšího zařízení, které je v současné době pro pneuservis dostupné montáž a demontáž pneumatiky od 17" prováděno na robotickém manipulátoru bez použití montážní páky, čím vylučujeme poškození ráfku a samotné pneumatiky. Vyvažování hliníkových kol provádíme poujze za použití přípravků Hunter, díky nimž jsme schopni eliminovat chyby při vyvažování kol. Dále disponujeme zařízením GSP 9700 od firmy Hunter, které je schopno kompletně diagnostikovat všechny možné zdroje vibrací.

 pneuservis olomoucpneuservis a autoservis olomoucpneuservis kancelář

AUTOKOSMETIKA

LEŠTĚNÍ SVĚTEL

LEŠTĚNÍ SVĚTEL



Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies