RAL PNEU s.r.o.

Wittgensteinova 886/10, Olomouc, 772 00, tel./fax.: + 420 585 437 437, mobil: + 420 608 961 013


RAL PNEU s.r.o.

  AUTOKOSMETIKA
 

NOVINKA - OPRAVA LAKU

LETNÍ PNEU BRIDGESTONE

OSOBNÍ PNEU BRIDGESTONE
 

      bridgestone T001          

TURANZA T001

Poslouchejte cestu, poslouchejte své srdce a objevte znovu vzrušení z jízdy s novou pneumatikou Bridgestone Turanza T001. Tato nová vlajková loď cestovní řady Touring, u níž bylo dosaženo nevídané harmonie mezi bezpečností, pohodlím, odolností a vlastnostmi, které mají vliv na životní prostředí, představuje prototyp nejnovější technologie společnosti Bridgestone. Udělejte si tedy pohodlí a vychutnejte si jízdu v jakýchkoli podmínkách a do libovolného cíle.

-optimální přilnavost a stabilita umožňující spolehlivě zabrzdit na mokrém povrchu
-mimořádná stabilita při vysokých rychlostech a výkon na velké vzdálenosti umožňující hladkou a pohodlnou jízdu
- nové úrovně účinnosti kombinující nízký valivý odpor a mimořádně tichou jízdou

 

 

      bridgestone S001      

POTENZA S001

BRIDGESTONE vyvinul novou vysocevýkonnou letní asymetrickou pneumatiku POTENZA S001 pro nejlepší sportovní vozy na světě. Její konstrukce je zárukou nejen vynikajícího sportovního výkonu, ale také vysoké hospodárnosti provozu díky sníženému valivému odporu. Uvedením nové pneumatiky Potenza S001 rozšířil Bridgestone svou nabídku sportovních pneumatik pro nejvyšší kategorii sportovních a vysoce výkonných luxusních vozů.

Ve vnější části asymetrického dezénu dávají najevo jedinečný charakter této pneumatiky velké a tuhé ramenní bloky s vynikající přilnavostí. Jejich úkolem je vytvářet optimální kontakt s vozovkou. Podélnou tuhost, která je klíčovým faktorem pro dosažení požadované úrovně brzdné síly, zvyšuje pevná a zároveň lehká aktivní vložka v oblasti patky pneumatiky. Ta je zároveň důležitá i z hlediska vertikální tuhosti nezbytné pro přenos příčných sil při průjezdu zatáčkou a zajištění výborného jízdního komfortu. V praxi řidiči ocení nevšední rychlost odezvy na změny v řízení. Vzrušující sportovní zážitky za volantem jsou doplněny příkladnou stabilitou ve vysokých rychlostech, na níž má hlavní podíl dezén s asymetricky umístěnými podélnými žebry.

Prvotřídní technologie Bridgestone pro jízdu na mokré vozovce jsou zárukou nejvyšší míry bezpečnosti. Aby byla zaručena odolnost vůči aquaplaningu, je voda ze stopy extrémně rychle odváděna širokými drážkami. Na tomto účinném procesu se podílí i svod přebytečné vody z oblasti žeber lamelovými drážkami. Úhel lamelových drážek vůči hlavním podélným drážkám byl zvolen tak, aby se minimalizovaly deformace bloků během brzdění, a tím zůstala zachována nejúčinnější konfigurace brzdných hran a dostatečná styčná plocha pro maximální bezpečnost a ovladatelnost na mokru.

-rozšířený asymetrický dezén pro vynikající sportovní výkon v mokrých i suchých podmínkách
-mimořádná směrová stabilita ve vysokých rychlostech na mokru
-High - grip ramenní bloky pro optimální silniční hospodářství, vysoké brzdné účinky a maximální přilnavost v zatáčkách

 

 

bridgestone EP150    

POTENZA EP150

Pro letní sezónu 2011 spatřila světlo světa novinka od Bridgestone, která dává velký důraz na ekologii. Jmenuje se EP 150 Ecopia a jejím hlavním přínosem je nová technologie Nano Pro-Tech. Tato revoluční technologie zajišťuje opět až o 15% nižší odpor při valení pneumatiky a na mokré vozovce zkracuje brzdnou dráhu. Nové pneumatiky jsou tedy zároveň bezpečnější. Díky vylepšeným vlastnostem pneumatiky dochází také ke snížení emisí CO2.

-vynikající přilnavost na suchu i mokru
-vysoká bezpečnost na mokru
-snížená hlučnost
-speciální konfigurace bloků a žeber

 

 

       bridgest ER300     

TURANZA ER300

Vrcholná cestovní pneumatika Bridgestone, vyvinutá pro jízdní pohodlí a přenos výkonu cestovních vozů střední a vyšší třídy.

-přsná ovladatelnost na mokru i suchu díky asymetrickému dezénu
-dezén speciálně konfigurován pro odvod vody a přilnavost na mokru
-mimořádná směrová stabilita ve vysokých rychlostech
-hladká a extrémě tichá jízda

 

 

      Bridgest B250          

B250

Pneumatika Bridgestone B250 je určena zejména pro městský provoz řidičům kompaktních a středních vozů, kteří hledají bezproblémové a dlouhotrvající výkony. Pneumatika poskytuje precizní ovladatelnost i na mokrém povrchu a dlouhou životnost.

-bezpečné brždění mokru
-dobrá ovladatelnost, držení stopy
-ekonomický provoz s dlouhou životností

 

 

      bridgest RE050         

POTENZA RE050A

Tato pneumatika Bridgestone Potenza RE050A se montuje na nejvýkonější supersportovní automobily. Náročným, sportovně založeným řidičům jsou k dispozici v širokém sortimentu rozměrů také pro dodatečnou montáž jak na výkonné kompaktní vozy tak i na supersporty.

-vyjímečné držení stopy v zatáčkách při vysokých rychlostech
-špičková ovladatelnost a bezpečnost na mokru
-pohodlná jízda s nízkou hladinou hlučnosti 

 

 

     bridgest RE050A       

POTENZA RE050

Tato pneumatika Bridgestone Potenza RE050 je určena pro výkoné vozy vyšší třídy. Vnější část běhounu konstruovaná dle zkušeností z F1-vysoká tuhost pro skvělou ovladatelnost a držení stopy.

-vynikající přilnavost na suchu
-vysoká bezpečnost na mokru: vnitřní část běhounu je inspirována "mokrými" pneumatikami pro F1

-snížená hlučnost: speciální konfigurace bloků a žeber

 

 

       bridgest RE720     

POTENZA RE720

Pneumatika Bridgestone RE720 byla vyvinuta pro zdůraznění potenciálu sportovních vozů a coupé. Použité technologie: dvouvrstvý běhoun-spodní běhounová vrstva s větší přilnavostí, která je aktivována opotřebením pneumatiky. Silikou posílená směs běhounu zvyšuje přilnavost, záběr na mokru a za nízkých teplot a zároveň snižuje valivý odpor.

-vzrušující jízda se skvělou ovladatelností a reakcí na řízení
-trvale účinné brždění na mokru a držení stopy v zatáčkách ji činí jednou z   nejbezpečnějších pneumatik
-agresivní dezén, stylová bočnice a chránič ráfku jednou z nejhezčích

 

 

      bridgest RE040      

POTENZA RE040

Tato pneumatika Bridgestone Potenza RE040 je určena pro výkonné sportovní vozy. Potenza RE-040 byla použita v prvovýbavách High-performance automobilů jako např.: AudiTT, BMW Z8, Mercedes atd. 

-precizní ovladatelnost spojená se skvělým akustickým komfortem
-v provedení RFT možno montovat pouze na vozy vybavené tlakovými čidly!

 

AUTOKOSMETIKA

LEŠTĚNÍ SVĚTEL

LEŠTĚNÍ SVĚTEL



Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies