RAL PNEU s.r.o.

Wittgensteinova 886/10, Olomouc, 772 00, tel./fax.: + 420 585 437 437, mobil: + 420 608 961 013


RAL PNEU s.r.o.

  AUTOKOSMETIKA
 

NOVINKA - OPRAVA LAKU

ČIŠTĚNÍ INTERIÉRU - RUČNÍ MYTÍ VOZŮ

Ral Pneu, autoservis a pneuservis v Olomouci Vám nabízí službu v oblasti čištění interiérů automobilů a ručního mytí aut. Spolehlivě se dokážeme  postarat o vyčištění Vašeho vozu a to jak o znečištěný interiér, tak i o ruční mytí vozu. Naše služby provádíme výhradně na profesionální úrovni se smyslem pro detail.

ČIŠTĚNÍ INTEIÉRU AUT

Čištění interiéru automobilů

Specializujeme se na čištění interiéru aut. Čistíme interiér vozu - sedadla od zdánlivě neodstranitelných skvrn, postaráme se o čištění interiéru Vašeho vozu po zimním období. Vyčistíme stropnici a výplně Vašeho vozidla, profesionálně vysajeme Vaše auto i na méně přístupných místech, vyčistíme a ošetříme plastové díly, vyčistíme a naimpregnujeme kožený interiér, odstraníme zvířecí chlupy, odstraníme zápachy. Všechny zmíněné úkony provádíme pouze profesionální kosmetikou.

  ČIŠTĚNÍ INTERIÉRU VOZŮ

RUČNÍ MYTÍ AUT

čištění interiéručištění interiéru

Ruční mytí aut - bezkontaktní mytí vozidel

Provádíme ruční mytí karoserie, které je mnohonásobně šetrnější k laku Vašeho vozu v porovnání s průjezdem automatické micí linky. Ručním mytím vozu nedojde k poškození - poškrábní laku karoserie. Provádíme tzv. bezkontaktní mytí, které spočívá v tlakovém předmytím vozu, poté nanesení speciálního vzpěňovacího autošampónu na karoserii vozu a následný oplach. Dále odstraňujeme skvrny po asfaltu, hmyz. Ruční bezkontaktní mytí Vašeho vozu provádíme pouze jako součást služby - čištění interiéru vozů nebo renovace a leštění laků karoserie Vašeho vozu.

čištění interiéručištění interiéru

Autošampón 3M CareCar - precizní bezkontaktní mytí bez zanechání svrn - ohraničených map, které vytvoří voda na povrchu karoserie, oken.

3M renovace laků karoserie

Provádíme renovaci laků karoserie Vašeho vozu pomocí hloubkového broušení a leštění systémem 3M pro renovaci laků. 3M metoda strojního vícestupňového broušení a leštění laku pro Vás znamená - mnoonásobně levnější způsob, jak dosáhnout špičkového vzhledu bez nutnosti návštěvy lakovny. Trvalé odstranění drobných škrábanců - vyhlazené škrábance znovu nevysoupí. 3M systémem pro renovaci laků karoserie docílíte perfektní kvality povrchu a dokonalého obnovení původní barvy laku.

LESTENI A RENOVACE LAKULEŠTĚNÍ A RENOVACE LAKU

čištění interiéruči

 více na našich stránkách www.mytiaut.olomoucko.com - ruční mytí aut

AUTOKOSMETIKA

LEŠTĚNÍ SVĚTEL

LEŠTĚNÍ SVĚTEL



Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies