RAL PNEU s.r.o.

Wittgensteinova 886/10, Olomouc, 772 00, tel./fax.: + 420 585 437 437, mobil: + 420 608 961 013


RAL PNEU s.r.o.

  AUTOKOSMETIKA
 

NOVINKA - OPRAVA LAKU

RUČNÍ MYTÍ AUT - ČIŠTĚNÍ INTERIÉRU VOZŮ

Ral Pneu, autoservis a pneuservis v Olomouci Vám nabízí službu v oblasti čištění interiérů automobilů a ručního mytí aut. Spolehlivě se dokážeme  postarat o ruční vyčištění i Vašeho vozu a to jak o znečištěný interiér, tak i o ruční mytí karoserie Vašeho  vozu. Naše služby provádíme výhradně na profesionální úrovni se smyslem pro detail.

RUČNÍ MYTÍ AUT SE SMYSLEM PRO DETAIL

rucni myti interieru vozu  ruční mytí aut

Čištění interiéru automobilů

Specializujeme se na čištění interiéru aut. Vyčistíme sedadla od zdánlivě neodstranitelných skvrn, postaráme se o vyčištění interiéru Vašeho vozu po zimním období. Vyčistíme stropnici a výplně Vašeho vozidla, profesionálně vysajeme Vaše auto i na méně přístupných místech, vyčistíme a ošetříme plastové díly, vyčistíme a naimpregnujeme kožený interiér, odstraníme zvířeí chlupy, odstraníme zápachy. Všechny zmíněné ´kony provádíme pouze profesionální kosmetikou.

Postup čištění interiéru vozů:

Ruční mytí karoserie vozu, bezkontaktní mytí vozu

Ruční mytí karoserie patří k nejšetrnejším způsobům čištění laku vozidla. Používáme autošampón společnosti 3M CareCar precizní bezkontaktní mytí bez zanechání svrn - ohraničených map, které vytvoří voda na povrchu karoserie, oken. Dále provádíme odstranění hmyzu a asfaltových skvrn.

Čištění dveřních rámů

Rámy dveří bývají často zanedbávaným místem, nicméně vyžadují podobnou péči jako karoserie. Rámy čistíme ručně ihned po mytí karoserie.

Čištění litých kol

Litá kola jsou vystavena agresivnímu účinku od prachu odpadávající od brzdového systému vozidla - al kola jsou pak značně zčernalá. Pro vyčištění litých kol používáme čistič 3M Wheel and Tyre Cleaner, který je šetrný nejen k povrchové úpravě al kol, ale i k sanmotným pneumatikám.

Luxování a suché předčištění interiéru 

Výkonnými vysavači s různými nádstavci odstraníme veškerý prach a hrubší nečistoty z čalouněného interiéru, do čehož jsou zahrnuty sedačky, čalouněné výplně dveří, podlaha a zavazadlový prostor, včetně podlahových koberečků. Vzhledem k tomu, že vysokovýkonné vysavače nejsou schopny vysát všechnu nečistotu, je nutno použít  speciální ruční kartáče vykartáčujeme veškeré textílie- sedačky, koberce, dveřní čalounění a znovu vysajeme, čímž odstraníme nejhrubší nečistoty ze všech textílií.

Čištění plastových částí a špatně dostupných míst

Za pomocí speciálního zařízení, které  je poháněno stlačeným vzduchem se velmi jemně rozprašuje jak vzduch, tak tekuté čisticí prostředky a víří je pod velkým tlakem. Vystupující vzduch se roztáčí a vzniká rotující vír podobně jako u tornáda. Výsledný účinek zajišťuje takzvaný „tornádo efekt“, při kterém se extrémně velkou silou uvolňují nečistoty z ošetřovaného povrchu. Po vyčištění touto metodou se interiér opět vysaje.

Čištění interiéru extrakční metodou

Provádí se následně po luxování pomocí parního stroje Karcher, za použití spec. přípravku pro čištění textílií, kterým se suchou parou odstraňují zbytky prachu, nečistoty, zašlá špína a skvrny z čalounění. Jde o technologii založenou na kombinaci vysokotlakového vstřikování tzv. "suché páry" (až 140°C) obohacené o detergent. Touto čistící metodou jsme schopni velice spolehlivě oddělit nečistoty, prach a nežádoucí pachy od původního povrchu a současně tyto hluboko usazené nečistoty odsát. Jsou oživeny původní barvy a zůstává příjemná vůně. Na požádání zákazníka provedeme i čištění stropu interiéru.
 

Váš vůz je při předání suchý!

Regenerace plastových částí včetně veškerých pryžových částí

Plastové části jsou vystaveny mnoha nepříznivým vlivům, které způsobují jejich stárnutí, zejména slunečnímu záření. Aby bylo možné těmto vlivům předcházet, je důležitá správná péče o ně. Po vyčištění plastových částí interiéru vozu tyto části naimpregnujeme přípravkem Meguiars Hyper Dressing a to včetně pryžových částí interiéru vozidla.

 

AUTOKOSMETIKA

LEŠTĚNÍ SVĚTEL

LEŠTĚNÍ SVĚTEL



Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies