RAL PNEU s.r.o.

Wittgensteinova 886/10, Olomouc, 772 00, tel./fax.: + 420 585 437 437, mobil: + 420 608 961 013


RAL PNEU s.r.o.

  AUTOKOSMETIKA
 

NOVINKA - OPRAVA LAKU

ČIŠTĚNÍ A IMPREGNACE KŮŽE

Provádíme šetrnější a účinnější čištění kůže a to díky revoluční technologii vyrobené v USA. Princip je založen na výrobě pěny, která rozpustí i tu nejhlubší špínu a díky malým rotačním kartáčkům, dostaneme nečistoty i z pórů kůže! Pěna a špína je následně odsáta a na čistou kůži nanášíme unikátní impregnaci. Kůže je poté odolnější vůči špíně, světlu a teplotám.
Před každým čištěním kůže provádíme malý vzorek čištění. Zjistíme tím, jestli kůže nepouští barvu, jaký je rozdíl v čištění a odhalí se stav kůže. Pokud je vše v pořádku, pokračujeme v čištění. V případě, že by se jednalo o starou zničenou kůži nebo jiné poškození uživatelem, tak strojové čištění nelze provést.

 

Po procesu samotného čištění kůže provádíme automaticky i impregnaci kůže. Impregnace neboli ošetření regeneruje jednotlivá vlákna kůže, ucpe póry, obaluje je a tím zabraňuje pronikání vody, vlhkosti, vysychání a následnému praskání materiálu. Impregnace napomáhá ke stabilizaci barev a pružnosti kůže. Ošetřením impregnačními prostředky nejen prodlužujeme životnost materiálu, ale taktéž obnovujeme krásnou vůni vašeho koženého materiálu. Kůži doporučujeme pravidelně ošetřovat a to minimálně 1x za 6 měsíců.

Doba trvání čištění a impregnace koženého interiéru vozidla:

8 - 14 hodin dle znečištění

AUTOKOSMETIKA

LEŠTĚNÍ SVĚTEL

LEŠTĚNÍ SVĚTEL



Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies