RAL PNEU s.r.o.

Wittgensteinova 886/10, Olomouc, 772 00, tel./fax.: + 420 585 437 437, mobil: + 420 608 961 013


RAL PNEU s.r.o.

  AUTOKOSMETIKA
 

NOVINKA - OPRAVA LAKU

LETNÍ PNEU BRIDGESTONE

4X4 PNEU BRIDGESTONE

Pneumatiky Bridgestone Dueler 4x4 splňují požadavky na řízení v jakýchkoliv podmínkách. Řidiči nových modelů SUV hledají lepší ovladatelnost na silnici s vysokým komfortem při jízdě na dálnici. Řidiči terénních vozů 4x4 potřebují trakci, přilnavost a odolnost. Bridgestone má pneumatiky Dueler pro každého milovníka vozů s pohonem všech kol.

               

Dueler H/P SPORT
premium sports performance

Pneumatika Bridgestone Dueler H/P Sport je letní sportovní pneumatika, která byla vyvinuta pro SUV a sportovněji laděné menší nákladní vozy. Byla vyrobena pro precizní ovladatelnost a přilnavost na mokré i suché trati. Není vhodná pro používání v nízkých teplotách a v mrazu.
 

- přesnost řízení pro sportovní vozy SUV
- ve své třídě nejlepší pohodlí a výkony na mokrém povrchu
- agresivní a odolný vzhled s asymetrickým dezénem pro větší průměry ráfků (schváleno jako prvovýroba pro nové Audi Q7)

            

Dueler H/P 680
highway sports performance

Vlajková pneumatika společnosti Bridgestone v oblasti off-road vozů 4x4. Zaručuje perfektní jízdu po silnici či dálnici pro výkonné vozy této třídy. Agresivní, směrový i umělecký dezén zajišťuje dostatečný odvod vody ze stopy, přilnavost na mokru, výkon a sportovní ovladatelnost kdykoli, na dálnici nebo terénní cestě. Tato technologicky velice vyspělá pneumatika výborně brzdí na mokré a nerovné vozovce. Sportovní design vhodný i na tuningově upravená auta. Má výborný výkon, přilnavost a je velice spolehlivá.

- vynikající výkon na mokrém i suchém terénu
- delší životnost
- skvělá přilnavost a odolnost vůči opotřebení

            

Dueler H/T 689
highway comfort

Dueler H/T 689 vhodný pro všechny typy cest. Je určena k celoročnímu použití. Dobrá samočistící schopnost, středové žebro zamezuje deformaci pneu v nepředvídatelných situacích a snižuje valivý odpor. Výborná  ovladatelnost na silnici se skěvlou výkonností.

- vhodná na všechny typy povrchů
- vhodná i k celoročnímu použití
- samočistící schopnost
- nízký valivý odpor

            

Dueler H/L 683
highway luxury

Bridgestone Dueler 683 je špička na vrcholu luxusních pneumatik vyráběných Bridgestone technologií. Je určena pro silnice a řidiče 4x4, kteří očekávají komfort a vyjímečnost. Bridgestone exclusivní technologie zajišťuje výkon na mokru během celého života pneumatiky. Hladká, tichá a komfortní pro silniční použití. Pravý 4x4 charakter s agresivním designem běhounu a bočnicí s písmeny s bílým obrysem. 

            

Dueler A/T 694
all terrain

Letní pneumatika Bridgestone D694 je určena pro Offroad a SUV vozidla. Je vhodná jak pro jízdu v terénu tak i na silnici. Pro řidiče vyžadující agresivní vzhled kol, který ovšem zajišťuje výborné jízdní vlastnosti na silnici. Dezén s velkým množstvím Z lamel umožňuje vynikající záběr jak na mokré vozovce, tak v terénu. Drážkami v dezénu dobře protéká voda a tím je snížené riziko vzniku aquaplaningu. Díky technologii HES (Hydro Evacuation Surface) je zvýšena odolnost proti vodě.

- skvělé jízdní vlastnosti jak na silnici,  tak i v jakém koly terénu
- vhodná do deštivého podnebí
- odolnost vůči auqaplaningu
- delší kilometrový proběh
- vhodná o k celeročnímu používání

            

Dueler H/T 840
higway terrain

Offroad a SUV letní pneumatika Bridgestone Dueler H/T 840 má výrazně členitý dezén. Obvodové kanálky dobře odvádí vodu z pod pneumatiky a tím zvyšují kontakt s vozovkou. Pneumatika, která byla speciálně vyvinuta a sériově se vyrábí na Nissan Navara, což už hovoří o jejích jasných jízdních vlastnostech a kvalitě. 

            

Dueler A/T 693
all terrain

 

            

Dueler H/T 687
higway terrain

Pneumatika Bridgestone Dueler H/T 687 vhodná pro všechny typy cest. Tato pneumatika je určena k celoročnímu použití. Dobrá samočistící schopnost, velká směrová stabilita, středové žebro zamezuje deformaci pneu v nepředvídatelných situacích a snižuje valivý odpor. Tichý a ekonomický provoz. Byla vyvinuta pro nová auta či menší nákladní vozidla. Výborná ovladatelnost, nízká hlučnost a zvládá i jízdu ve sněhu, i když spíše jen okrajově a hodí se spíše do prostředí nad bodem mrazu.

             

Dueler H/T 684
higway terrain

Celoroční pneumatika Bridgestone H/T 684 je určena pro terénní vozidla. Zajišťuje vysoký výkon a výborně drží stopu. Pneumatika Bridgestone 684 má vynikající řídící vlastnosti a zajišťuje vysoké jízdní pohodlí.
 
- skvělá přilnavost na suchém i mokrém terénu díky četnému lamelování
- dezén pneumatiky má samočistící schopnost
- delší životnost

                
 
 

Dueler M/T 673
mud terrain

Terénní pneumatika Bridgestone Dueler M/T 694 je extrémně pevná a odolná, má skvělou ovladatelnost a komfort na suchu i mokru. Poskytuje výjimečnou trakci a průjezdnost za všech terénních podmínek. Samočisticí dezén v bahně i štěrku.
 
- výborná trakce a přilnavost této pneumatiky na silnici a hlavně i mimo ni
- perfektně drží stopu na nerovném terénu
- vhodná pro všechny druhy offroad vozidel


 
 
 
 
 
 
 
 

AUTOKOSMETIKA

LEŠTĚNÍ SVĚTEL

LEŠTĚNÍ SVĚTEL



Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies