RAL PNEU s.r.o.

Wittgensteinova 886/10, Olomouc, 772 00, tel./fax.: + 420 585 437 437, mobil: + 420 608 961 013


RAL PNEU s.r.o.

  AUTOKOSMETIKA
 

NOVINKA - OPRAVA LAKU

MĚŘENÍ A SEŘÍZENÍ GEOMETRIE KOL OLOMOUC - SEŘÍZENÍ SBÍHAVOSTI KOL 

Disponujeme  systémem  pro měření a seřízení geometrie kol   VAS  6292 od  firmy  Hunter. Tato v současnosti  nejmodernější  technologie pro měření a seřízení geometrie kol nám umožňuje provádět nejen  běžné měření a seřízení geometrie náprav, ale jsme schopni také mimo jiné provést ROZMĚROVÝ AUDIT ZAVĚŠENÍ KAROSERIE.

Na  základě  tohoto  komplexního měření podvozku lze posoudit celkový stav  zavěšení  náprav  ve vztahu ke karoserii a odhalit neodbornou opravu po havárii. Tuto službu doporučujeme zákazníkům před koupí ojetého vozu.

měření a serizeni geometrieměření a serizeni geometrie     měření a serizeni geometrie

Provádíme měření a seřízení geometrie náprav na osobních, 4x4, SUV, lehkých nákladních vozů s nosností do 5000 kg, pro vozidla do rozvoru 4550 mm. Díky našemu vybavení jsme schopni bezpečně provést nejen měření a seřízení geometrie náprav, ale i montáž a demontáž kola z osy jako takové.

měření a serizeni geometriesbíhavost kolseřízení sbíhavosti kol

Špatně nastavená geometrie kol / náprav vozu způsobuje:

- nerovnoměrné ojetí pneu
- zhoršené jízdní vlastnosti - "plavnost vozu" nadměrný boční tah vozu ( boční tah vozu může způsobovat i pneumatika,více zde... )

 

Disponujeme obsáhlou databázi vozů, díky tomu jsme schopni měření a seřízení geometrie kol na všech typech aut od veteránů, přes standartni vozy až po nejluxusnější vozy včetně nestandartních vozů určených na zavody nebo ATV.

Doporučujeme provádět seřízení geometrie náprav při každé výměně pneu a to u vozů střední a vyšší třídy, u kompaktních vozů alespoň jednou ročně.

Kontrola stavu Vašeho podvozku spolu s měřením geometrie podvozku Vašeho vozu je v naší provozovně otázkou max. 15 minut.

Pravidelné měření a seřízení geometrie kol /  náprav Vám zaručuje:

- prodlouženou životnost pneumatik
- ideální jízdní vlastnosti dle výrobce vozu
- minimalizace namáhání mechanických dílů podvozků
- zpravidla včasné odhalení vadných dílů na podvozku

DOBRÁ  KONDICE  PODVOZKU AUTOMOBILU ZARUČUJE NEJHOSPODÁRNĚJŠÍ VYUŽITÍ PNEUMATIK A PŘEDEVŠÍM BEZPEČNOU JÍZDU S VAŠIM VOZEM 

Díky obsáhlé databáze hodnot pro měření a seřízení geometrie náprav, které jsou každoročně aktualizovány jsme schopni nastavit jakýkoliv podvozek do požadovaných hodnot výrobce vozidla.

měření a seřízení geometrie kol seřízení sbíhavosti geometrie kol seřízení sbíhavost

 

Díky technickému vybavení a řádně proškolené obsluhy jsme schopni seřídit geometrii náprav na jakémkoliv typu vůz do hodnot DLE PŘÁNÍ ZÁKAZNÍKA - závodní vozy.

Měření a seřízení geometrie Vašeho vozu na počkání nebo je možné se objednat na tel.: 608961013. Od každého měření i seřízení geometrie náprav Vašeho vozu dostanete protokol o naměřených a seřízených hodnotách.     

sbíhavost Olomouc, geometrie kol Olomouc, geometrie měření, geometrie seřízení, měření - seřízení - geometrie - sbíhavosti - kol

 

AUTOKOSMETIKA

LEŠTĚNÍ SVĚTEL

LEŠTĚNÍ SVĚTEL



Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies