RAL PNEU s.r.o.

Wittgensteinova 886/10, Olomouc, 772 00, tel./fax.: + 420 585 437 437, mobil: + 420 608 961 013


RAL PNEU s.r.o.

  AUTOKOSMETIKA
 

NOVINKA - OPRAVA LAKU

Vyvažování pneumatik

Pneuservis Olomouc, diagnostika skrytých vad pneumatik

             Provádíme vyvažování všech typů kol pro osobní, SUV, offroad užitkové vozy do 3,5t. Rozmezí průměrů kol, které jsme schopni vyvážit je od 10" - 22".

         Vyvažování hliníkových kol provádíme pouze za použití přípravků Hunter. Díky těmto přípravkům a pravidelné kalibraci vyvažovacích zařízení jsme schopni eliminovat chyby při vyvažování kol.

            Stále více přibývá zákazníků, kteří mají problémy s vibracemi byť kola byla vyvážena běžným vyvažovacím zařízením za použití profesionálních vyvažovacích přípravků. Příčinou vibrací mohou být i závady ve stejnosti pneumatiky - uniformita pneu. Naše firma disponujeme zařízením GSP 9700 od firmy HUNTER , které je schopno kompletně diagnostikovat všechny možné zdroje vibrací. Více zde...

            Vyvažování pneumatik je v dnešní době nejdražší služba při přezouvaní pneumatik a služba bez které se žádný majitel vozu neobejde. Nejde pouze o samotný úkon, ale i materiál - vyvažovací tělíska které jsou součástí vyvažovacího procesu. Pro majitele kompaktních vozu jsme schopni poskytovat službu - vyvažování kol systémem Smartweight. Tato patentová technologie redukuje hmotnost použitých závaží o 33% a redukuje nutnost kontrolních rotací. Tato nová technologie kalkuluje korekční hmoty pomocí změření a vyhodnocení statických a dynamických sil způsobujících vibrace. Vyhodnocuje nezávisle statické a dynamické síly, pro obě síly uplatňuje samostatné tolerance a kalkuluje korekční hmoty pro eliminaci vibračních sil, nikoliv nevyvážených hmot.
 

S využitím GSP9700 vybaveného technikou StraightTrak LFMa systému seřízení geometrie kol firmy HUNTER jsme schopni dosáhnout maximální spokojenosti zákazníka, který od pneuservisu očekává splněčtyř hlavních kritérií pro jízdní vlastnosti vozu: přiměřené opotřebování pneumatik, vedení přímé stopy, hladkou, klidnou jízdu, přímou pozici volantu při přímé jízdě.

Pneuservis Olomouc, RAL PNEU s.r.o. 

AUTOKOSMETIKA

LEŠTĚNÍ SVĚTEL

LEŠTĚNÍ SVĚTEL



Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies