RAL PNEU s.r.o.

Wittgensteinova 886/10, Olomouc, 772 00, tel./fax.: + 420 585 437 437, mobil: + 420 608 961 013


RAL PNEU s.r.o.

  AUTOKOSMETIKA
 

NOVINKA - OPRAVA LAKU

PRODEJ PNEU OLOMOUC

Prodej pneumatik všech světových výrobců Bridgestone, Firestone, Dayton, Michelin, Kleber, Nokian, Hankook, Goodyear, Dunlop, GoodYear, Pirelli a mnoho dalších. Pneumatiky Bridgestone, Firestone jsou skladem a pokud je momentálně nemáme na prodejně, zajišťujeme jejich dodání maximálně do 24hod.

Každý rok si v Evropě stále více řidičů vybírá pneumatiky Bridgestone pro svůj osobní vůz, SUV nebo 4x4. Jsou to řidiči, kteří si řízení užívají, kteří chápou význam pneumatik a kteří chtějí získat ze svého vozu maximum. Od sportovních výkonů, přes špičkové pohodlí, po nekompromisní chování v terénu... Bridgestone má pro Vás tu správnou pneumatiku. 

Bridgestone se účastní seriálu formule 1 od roku 1997 a osm po sobě jdoucích let byly tituly mistrů světa i konstruktérů získány na pneumatikách Bridgestone.

Výhradní dodavatel pneumatik pro GP2, kde jsou oběvovány budoucí hvězdy F1.

Technický sponzor a dodavatel pneumatik nejlepším týmům šampionátu MotoGP.

Tyto unikátní zkušenosti, nejnáročnější testování na světě a vyjímečná preciznost jsou základem pneumatik Bridgestone.

 

V roce 1988 se Firestone - Firestone Tire & Rubber Company spojil s japonským koncernem Bridgestone, jedním z největších světových výrobců pneumatik. Jméno Firestone je notoricky známé příznivcům motoristického sportu. Účast v něm zahájila firma již v roce 1906 a do roku 1974 dosáhla 48 vítězství ve slavném závodě na 500 mil v Indianapolisu. Na americké okruhy se Firestone vrátil v roce 1995 - tehdy již jako součást koncernu Bridgestone - a pokračoval ve vítězném tažení.

Na pneumatikách Firestone jezdí v Evropě již celé generace rodin. Je to proto, že jde o pneumatiku, na kterou se můžete vždy spolehnout. 
 

 

 

 

 

 

AUTOKOSMETIKA

LEŠTĚNÍ SVĚTEL

LEŠTĚNÍ SVĚTEL



Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies